FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Jumpsuits

Jumpsuiten er et av de mest allsidige plaggene du kan finne, da den enkelt kan styles både opp og ned for å passe dine behov og din personlige stil. Hos Kleins nettbutikk finner du et knippe trendy jumpsuits til dame - utforsk utvalget vårt, fra mønstret og feminin til retro og klassisk. Style jumpsuiten gjerne med et par joggesko og denimjakke til hverdags og du har det perfekte vårantrekket - den er et supert alternativ til kjolen!

Det er dessverre ingen produkter i denne kategorien enda.

Den allsidige jumpsuiten

Et godt alternativ til kjole er den trendy og anvendelige jumpsuiten, og vi bare elsker hvordan du enkelt styler den fra hverdag til fest med små og enkle grep! Bytt for eksempel ut joggeskoene du går med til hverdags med et par høye hæler, tilfør de små men viktige detaljene gjennom tilbehøret og du er godt på vei til å ha en feminin, stilig og oppdatert look klar til å ta kvelden fatt. Spør oss gjerne om råd og veiledning i jakten på den perfekte jumpsuit for deg!

Nye styles hver sesong

Hos Kleins finner du et knippe favoritter innen jumpsuits fra blant annet kvalitetsleveandører som Samsøe & Samsøe, Mads Nørgaard og InWear. Vi får inn nye styles hver sesong, så du kan alltids kan finne en favoritt hos oss. Handle fraktfritt på alle ordre over 999,- og prøv hjemme i egen stue i ro og fred før du bestemmer deg. Du har alltid 14 dager angrerett hos oss - velkommen til en hyggelig handel hos kleins.no!