FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Vinterjakker

Enten du ønsker deg en klassisk vinterparkas som holder deg god og varm på kalde vinterdager, en stilig statement-jakke eller praktisk og sportslig lettdun til skituren har vi en rekke varme jakker til dame som du kan velge mellom i nettbutikken vår! Bla deg gjennom utvalget vårt under og klikk hjem den jakken som passer deg best akkurat nå!

32 vare(r)

per side

32 vare(r)

per side

Sikre deg din vinterjakke til dame i dag

En varm vinterjakke er noe alle damer behøver i garderoben, og nettbutikken til Kleins er stedet hvor du finner varme damejakker fra anerkjente merker som blant annet Parajumpers, Cedrico og Moose Knuckles. Bestselgeren Long Bear fra Parajumpers kommer inn på lager hver høst og er like populær hvert år - her må du være kjapp om du vil sikre deg din størrelse før det blir utsolgt!

Juliet er en praktisk lettdunjakke med hette som sitter flatterende på alle - perfekt både til skitur i påskefjellet og shoppingtur i byen når vinter går mot vår. Denne kommer i stadig nye farger så man enkelt kan finne den man liker aller best. I tillegg til de klassiske, funksjonelle og tykke dunjakkene finner du varme ullkåper og sporty lettdun fra blant annet annet Tommy Hilfiger, Scandinavian Edition, InWear og JOHNNYLOVE.

Et godt grunnlag for en rekke stiler

Om du ser etter en statement-jakke som samtidig er varm og lun er modellene fra Moose Knuckles veien å gå - Stirling Parka og Governor Lake Parka er begge stødige vinterjakker med lekkert design og fine detaljer! Kvalitetsjakken Monet fra det norske merket Cedrico er også et godt valg når du ønsker en feminin jakke med det lille ekstra.

Ønsk vinteren velkommen med stil; oppdater og fullfør looken ved å tilføre antrekket de små detaljene som gjør så mye - en kul lue, røffe vinterstøvler og kabelstrikk i freshe farger! Handle din neste damejakke fraktfritt hos Kleins i dag!