FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Skinnjakker

Skinnjakken er et absolutt «must-have»-plagg i enhver damegarderobe, og enten du foretrekker klassiske bikerjakker eller feminine og løstsittende snitt kan du finne din neste jakke i skinn hos oss. Vi har alternativer som passer deg og dine ønsker - sjekk gjerne ut utvalget i nettbutikken!

1 vare(r)

per side

1 vare(r)

per side

Ikonisk skinnjakke til dame

Skinnjakken - det ikoniske og elskede plagget som hører hjemme i enhver kvinne sitt klesskap! Jakken i skinn er et fantastisk plagg som er både praktisk, allsidig og tidløst som enkelt kan styles til å passe inn i ethvert antrekk. Det er alltid plass til mer enn bare én i garderoben, da forskjellige modeller og snitt gjerne kan tjene til ulike formål.

Hva med den deilige løse jakken Melissa i semsket skinn fra Dear Dharma - en superfeminin og samtidig kul jakke som bare blir finere og finere med årene, eller kanskje en klassisk, svart bikerjakke fra Karl Lagerfeld med asymmetriske detaljer og et edgy snitt?

Premium jakke tilpasset deg

Skinnjakken er det plagget som alltid er med deg og former seg etter din bruk, noe som resulterer i en «skreddersydd» jakke tilpasset nettopp deg og dine unike bruksvaner. Hos oss i Kleins finner du et utvalg forskjellige skinnjakker til dame fra merker som Karl Lagerfeld, Dear Dharma og Parajumpers for å nevne noen.

Parajumpers sine «Premium»-modeller består av de kjente og kjære modellene med en særegen tvist. Favoritt-jakkene er nemlig oppgradert med yttermateriale i supermykt kvalitetsskinn som gir deg en unik jakke som ikke alle har. Sjekk gjerne ut den enestående modellen Demi Leather til dame - en nytolkning av den populære Long Bear-jakken i brunt laget i mykt lammeskinn. Handle i dag og få fri frakt rett hjem!