FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Regnjakker

Kleins har en mengde regnjakker til dame fra det danske merket RAINS - alle kjennetegnet av sin minimalistiske silhuett og rene snitt i tillegg til svært praktiske kvaliteter. Alle jakkene er vanntette og kommer i en rekke forskjellige farger så du enkelt kan finne den du drømmer om!

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side

Våg å være fargerik!

Trenger du en praktisk jakke som holder deg tørr samtidig som du holder stilen ved like er regnjakkene fra RAINS et lett valg. De fleste modellene har en praktisk og minimalistisk unisex utforming med rett passform og rene linjer som gjør det enkelt å style den til ethvert antrekk. I tillegg til de klassiske og velkjente modellene Long Jacket og Short Jacket, som har ulike lengder, finner du både vatterte modeller og jakker med innsvinget midje - alle i en rekke herlige farger!

I tillegg kommer det stadig nye farger på lager, så man kan altså med enkle grep oppdatere jakkegarderoben. Svart er for mange et sikkert valg når det kommer til regntøy, og RAINS har selvfølgelig den klassiske regnjakken som står like godt til alt - samtidig kan du gjerne være litt vågal og eksperimentere med farger når det kommer til regnjakker da regntunge dager også gjerne oppleves som litt grå. Lys opp hverdagen med en fresh, ny regnjakke fra Kleins!

Hold stilen på regnfulle dager med en unisex jakke fra RAINS

Den lette og praktiske passformen til regnjakkene fra RAINS gjør de til et selvsagt valg på farten; om været skulle endre seg er den enkel å pakke ned og bære med seg videre dit du skal. Med andre ord er jakkene som skapt for det norske klimaet som jo er skiftende. Skap en sporty look med et par støvler eller joggesko og klassiske jeans og bruk jakken som et designelement for å skape «det lille ekstra».

Et stort pluss er at jakkene har en 100% vanntett overflate, praktisk hette og vannsøyle på 6000 mm! Kombiner gjerne med tilbehør fra samme merke for eksempel den bestselgende ryggsekken i matchende farge eller en trendy bum bag! Sjekk ut det store utvalget i nettbutikken til Kleins! Rask levering og fri frakt på alle ordre over 999,-!