FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Lettdunjakker

Lettdunjakken er et supert og praktisk valg når du ønsker en lett jakke som samtidig holder deg god og varm i overgangssesongene. Kleins fører blant annet den populære modellen Juliet fra Parajumpers som hver sesong kommer i nye, trendy fargetoner. Bla deg gjennom vårt utvalg og finn den du liker best.

24 vare(r)

per side

24 vare(r)

per side

Et praktisk og allsidig valg - hver dag

Lettdunjakken er kanskje den mest praktiske damejakken du finner i klesskapet! De lette og samtidig varmende kvalitetene dunfyllet har gir en solid jakke som sklir like godt inn på skitur i fjellet som på shoppingrunden i byen. Den korte modellen Juliet fra Parajumpers er et godt og populært valg som samtidig har en svært flatterende passform. Praktiske detaljer som hette, høy hals og stikklommer med glidelås gjør Juliet til en favoritt på jakkefronten.

De skiftende overgangssesongene vi har i landet gjør en lett dunjakke til et must for de aller fleste, og Parajumpers serverer hver sesong nye modeller i forskjellige farger, lengder og passformer i tillegg til velkjente favoritter som år etter år finner veien til norske garderober - for eksempel modellen Irene som er noe lenger og har en feminin innsvinget fasong.

En god investering

Kleins har et solid utvalg gode kvalitetsjakker fra Parajumpers, og i tillegg til den deilige jakken finner du også dunvester som har et superpraktisk og funksjonelt design. Modellen Dodie fra Parajumpers er perfekt over en tykk strikk og smale jeans når du kjenner det er litt kjølig ute.

En god lettdunjakke holder i åresvis når du tar godt vare på den - med andre ord er det en investering som er vel verdt pengene! Få plagg klarer å kombinere stil med funksjonalitet like godt som denne - ta den med deg overalt og hold deg varm samtidig som du holder stilen. Klikk hjem din favoritt i dag - vi spanderer frakten!