FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Denimjakker

En klassiker i klesskapet! Den allsidige og anvendelige denimjakken er et sikkerstikk i enhver damegarderobe! Bruk den som et alternativ til den klassiske dressjakken, eller ta den helt ut med en supertrendy denim-på-denim-look! Sjekk utvalget vårt fra kvalitetsmerker som Lee og Lois Jeans under!

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side

Et må-ha-plagg i damegarderoben

Kanskje det mest allsidige plagget som finnes - nemlig denimjakken! Dette er en klassiker som stadig vekk finner veien inn i motebildet, og hver sesong oppdateres det med nye snitt, modeller og vasker.

En dongerijakke passer perfekt over for eksempel den sommerlige maxikjolen for et bohemsk uttrykk, og også sammen med et par kule jeans for en røff denim-on-denim look! Vi elsker at denimjakken har lang levetid og slitesterk kvalitet - det gjør den til en favoritt i klesskapet som holder seg like kul år etter år! Et absolutt må-ha-plagg!

Slitesterk og trendy

Vi elsker den klassiske, korte jakken med noe innsving i midjen, og hos Kleins finner du fantastiske modeller fra både Lee og Lois Jeans! Ønsker du en mer oversized passform kan du gjerne velge en størrelse større i jakken - dette gir en kul kontrast til smale silhuetter i jeans og kjoler - style gjerne med et par kule joggesko!

Dongerijakken utvikler seg stadig med trendene, og hver sesong ser vi at denne frekventerer i motebildet i ulike grader av både farger, vasker og snitt. Klikk hjem din favoritt hos kleins.no dag! Alltid fri frakt på orde over 999,-!