FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Jeans

En klassisk jeans er et sikkerstikk i garderoben, da de passer til absolutt alt og fint kan dresses opp og ned etter ønske og anledning. Vi i Kleins tilbyr et bredt utvalg jeans fra kvalitetsleverandører som Lois Jeans, Lee, Pieszak og Black Orchid - du finner garantert en bukse som passer deg hos oss. Sjekk ut utvalget vårt under - vi oppdaterer stadig med nye styles, vasker og fasonger!

42 vare(r)

per side

42 vare(r)

per side

Jeans til dame - en grunnmur i garderoben

Hos Kleins finner du et stort utvalg jeans til dame i en rekke forskjellige vasker og fasonger, og du finner garantert den perfekte buksen for deg hos oss. En god jeans er på mange måter grunnmuren i garderoben, og mangt et antrekk kan skapes rundt en god denimbukse - det gjelder bare å finne den passformen og snittet du liker best så har du lagt grunnlaget for en rekke stiler og antrekk.

Kjente og kjære modeller som Scarlett fra Lee, Paulina og Diva fra Pieszak samt Jude fra Black Orchid er alle perfekte, slim-fit basebukser som også kommer i flere forskjellige vasker hver sesong så du enkelt kan fylle garderoben med dine favoritter.

Kjendisenes bukse-favoritt

Har du enda ikke prøvd buksene fra kjendisfavoritten Black Orchid så er det på høy tid nå! Det er ikke uten grunn at kjendiser som Beyoncé, Jessica Alba og Olivia Palermo elsker dette merket - de smale modellene Miranda, Jude og Gisele har en helt fantastisk, svært flatterende og eksklusiv myk passform med god stretch som holder formen like fint vask etter vask.

I tillegg til de klassiske, smale jeansene finner du blant annet også trendy culotte-modeller og flatterende bootcut-jeans hos Kleins, og spanske Lois Jeans er en storfavoritt som år etter år serverer kvalitetsjeans med stor variasjon i snitt og passform. Utforsk gjerne sortimentet vårt online, og nøl ikke med å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med. Vi gir deg som kunde alltid fri frakt på ordre over 999,- og 14 dager returfrist. God shopping!