FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Chinos

Chinos er en klassisk bukse som aldri går av moten! Den kan enkelt erstatte jeans eller dressbukser de dagene du ønsker en uformell og samtidig fresh look. Hos Kleins finner du flere chinos til dame som gir antrekket ditt det lille ekstra. Bla deg gjennom utvalget og bli inspirert!

9 vare(r)

per side

9 vare(r)

per side

Handle deilige chinos til dame online

Den deilige chinosen er for mange et sikkert valg når det kommer til bukser, og hører hjemme i enhver damegarderobe. Når du skal rett på fest fra kontoret kan den enkelt dresses opp ved å bytte ut joggeskoene med et par høye hæler, tilføre detaljer gjennom tilbehøret og style med en delikat bluse.

Det preppy uttrykket kan understrekes ved å kombinere buksene med en klassisk skjorte, eller dresses ned med en deilig strikkegenser, sporty hettegenser eller en vårlig og myk linskjorte fra GANT. Kleins har et utvalg chinos og slacks fra velkjente leverandører som Reiko, InWear, GANT og Pieszak.

Chinos - en favoritt i garderoben

Chinosen passer til alt, og med noen små enkle grep kan du skape vidt forskjellige uttrykk bare ved å variere overdel - du kommer garantert til å elske dette plagget! En beige eller svart chinos er det perfekte alternativet til den klassiske dressbuksen, og demper et formelt uttrykk, mens en delikat hvit bukse kombinert med maritime striper er det ultimate vårantrekket!

Vår favoritt er Sandy 2 Basic Chino fra Reiko som kommer i flere delikate farger! Med sin supermyke kvalitet, flatterende passform og enkle snitt er dette en bukse som garantert blir en favoritt for mange!