FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 999,- ✓ HENT GRATIS I KLEINS-BUTIKK ✓

Damsville Jumper, Lys grå

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 199,00

Tilbud kr 599,50

Beskrivelse

Detaljer

Lekker genser i myk strikket kvalitet fra American Vintage med høy hals og rett passform. Genseren passer like fint som del av et lag-på-lag antrekk som stylet alene sammen med f.eks et mønstret skjørt. Her har vi stylet med Trilby Skirt fra InWear for et delikat og feminint uttrykk. En myk og deilig kvalitet gjør Damsville Jumper til en klar favoritt i klesskapet - uansett sesong! Dette er tidlig høstlevering fra American Vintage.

Farge: Lys grå

Modellen er Modellen er 163 cm og bruker str XS/S

- Se alle nyhetene fra American Vintage

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.