Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Cybill SS 6627, Mørk blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Delikat kortermet peplum-topp fra Samsøe & Samsøe i en nydelig fløyelskvalitet ispedd silke for den luksuriøse følelsen. Toppen har et løstsittende snitt, rund hals og korte til halvlange ermer for en drapert og flatterende silhuett. Denne kan fint dresses opp og brukes til sesongens festligheter.
Lengde på midten bak er 63cm (str S)

Farge: Mørk blå

- Se alle nyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

82% viskose, 18% silke
Må renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.