FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Crepe de Chine, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 2 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig silkebluse fra Sand Copenhagen med delikat rysjedetalj langs hele lukkingen i front. Blusen har en avslappet passform, med klassisk krage og knappelukking i front med sorte knapper. Denne kan fint kombineres med smale bukser, skinntights eller skjørt, og lar seg enkelt dresse opp og ned etter ønske.

Farge: Svart

Tekstilinnhold

100% silke
Vaskes for hånd

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.