FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Cotton Rib Crew Sweater, Krem

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 000,00

Beskrivelse

Detaljer

Klassisk genser fra GANT med rund hals og vertikal ribbestruktur i krem. Genseren er like fin alene som over en skjorte, og kan dresses opp og ned etter anledning. Genseren har liten logo brodert på brystet, ribbede kanter i ermer, hals og falde og en normal passform. Designet i myk og deilig bomullskvalitet som kjennes komfortabel i bruk.

Farge: Krem

- Se alle nyhetene fra GANT

Tekstilinnhold

100% bomull
Vaskes på 40 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.