FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Coco Coat, Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 4 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig kåpe fra JOHNNYLOVE i deilig og varm mohairmiks. Jakken er foret med Meida Insulation som holder deg god og varm i kulden, og har en praktisk vind- og vannavstøtende overflate - perfekt til det norske vinterklimaet der det kan regne og snø om hverandre! Jakken har en klassisk og tidløs passform, med brede slag, stikklommer i sidene og knappelukking i front.Modellen er 173 cm og bruker størrelse 36.

Farge: Grønn

- Se alle nyhetene fra Johnnylove

Tekstilinnhold

60% ull, 16% mohair, 12% polyamid, 12% polyester
Foring: 55% polyester, 45% viskose
Passer for temperaturer mellom 5 og -10 grader
Knapper: 100% corozo-nøtt

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.