FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Cliff Sneaker, Black Multi

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 399,00

Beskrivelse

Detaljer

Kule joggesko fra Steve Madden i svart med mønstret chunky såle. Cliff Sneaker i Black Multi har en edgy silhuett og rocka detaljer som enkelt kan styles til å passe inn i et utvalg forskjellige antrekk. Kombiner for eksempel med en enkel svart kjole eller style den med hverdagsjeans og en lekker kåpe for et kult, laidback uttrykk.

Modellen kan oppleves som liten i størrelsen, og vi anbefaler derfor at du går opp dersom du vipper mellom to størrelser.

Farge: Black Multi

- Se alle nyhetene fra Steve Madden

Tekstilinnhold

Tekstil, syntetisk såle

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)