FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING OVER 999,- ✓

Cirrus NO2 Travel Steamer, Blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Denne steameren er et must have å ha hjemme! Håndsteameren fjerner rynker effektivt samtidig som at plaggene vil holde seg penere over lengre bruk ved hjelp av dampfunksjonen - et fantastisk alternativ til strykejernet. I en travel hverdag med mye reising er Cirrus NO2 Travel Steamer en praktisk steamer som er lett å pakke i bagasjen samtidig som den er fin å ha hjemme. Steameren har en eksklusiv utførelse i et lekkert design som både er pen å se på og skånsom mot klærne.

Denne håndsteameren fra Steamery starter på 25 sekunder, veier kun 0,58 kg og har en vanntank på 75 ml som gir 6 minutter kontinuerlig damp. Med denne kan du steame tynne og tykke plagg og alt utenom skinn, da dette ikke tåler vann. Munnstykket i børstet stål fordeler varmen effektivt samt at den er avtagbar slik at du kan bruke den på delikate plagg som silke. Det er anbefalt at du bruker destillert vann i vanntanken. Den delikate, matte finishen gjør denne til et smykke å ha framme.

Kommer med 1 års garanti.

Farge: Blå

- Se alle nyhetene fra Steamery

Tekstilinnhold

Europeisk kontakt
Sertifikat: CE/RoHS/GS/GC
220-240 V/50Hz-60Hz
Effekt: 1500 W

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)