FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Charlottelw Skirt, Sort mønstret

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Rått skjørt fra InWear med herlige detaljer - perfekt for festsesongen! Skjørtet har en moderne ankellengde og et elastisk strikk i midjen som gir god komfort uten at det strammer. A-linjet passform som skaper volum og fasong sammen med effekten av lag-på-lag. Plisseskjørtet får en metallisk faktor gjennom de stilige gulldetaljene på ytterstoffet i mesh noe som får skjørtet til å utstråle fest!

Kombiner skjørtet med en enkelt svart topp for å la skjørtet skinne eller match det med en chunky strikk for å roe det ned.

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

Ytterstoff: 100% Polyester For: 100% Viskose

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.