Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Casenos Kåpe, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 4 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Herlig klassisk kåpe fra Hugo Boss laget i fin italiensk ullmiks fra premium ull ispedd kasjmir for en silkemyk kvalitet. Jakken er designet med en stående krage og enkle og kraftfulle detaljer som gir det lille ekstra. Den har en god og varm passform, innsving i midjen og knappelukking i front. Casenos er absolutt like fin åpen som lukket, og passer alle anledninger!
Modellen er 165cm høy og bruker str 36.

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra Hugo Boss

Tekstilinnhold

95% virgin ull, 5% kasjmir
Foring: 100% viskose
Innside lommer: 100% bomull
Må renses

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Billie, Mørk grønn

Billie, Mørk grønn

kr 5 199,00