FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 999,- ✓ HENT GRATIS I KLEINS-BUTIKK ✓

Breton Stripe Crew Neck, Rød stripet

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 299,00

Tilbud kr 649,50

Beskrivelse

Detaljer

Stripet genser fra GANT - alltid en vinner i garderoben! Breton Stripe Crew Neck har striper i rødt og hvitt, røde mansjetter og krage og en behagelig passform. Denne er like fin til en shorts i sommer som under høstjakken når sesongene skifter. En absolutt must have i garderoben!

Modellen er 165 cm og bruker str XS

Farge: Rød stripet

- Se alle nyhetene fra GANT

Tekstilinnhold

60% bomull, 40% lin
Vaskes på 30 grader

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)