FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er en av verdens ledende merkevarer og har blitt verdenskjent for sin suksessfulle tolkning av den amerikanske sporty og preppy moten. Merket ble grunnlagt av Tommy Hilfiger i 1985 og har siden oppstarten levert kvalitetsprodukter til forbrukere over hele kloden under sine to varemerker; Tommy Hilfiger & Hilfiger Denim. I tillegg til mote fører merket også solbriller, parfyme, armbåndsur og innredningsartikler.

Det er dessverre ingen produkter i denne kategorien enda.

All American - tidløse klær til stilbevisste kvinner

Tommy Hilfiger ble grunnlagt i 1985 av designeren med samme navn, og startet som et lite prosjekt der han solgte chinos og button-down skjorter til venner og bekjente. Senere har Hilfiger utviklet seg til å bli det livsstilsmerket vi kjenner til i dag, med kolleksjoner rettet mot både menn, kvinner og barn. Hos Kleins finner du nøye utvalgte styles fra Tommy Hilfiger til dame - fra klassiske ytterjakker og cardigans til pene kjoler og bluser med delikate mønster. Merket kjennetegnes i stor grad av sin klassiske preppy stil, med amerikanske referanser - blant annet via sine signaturfarger som er rødt, hvitt og blått som er gjennomgående i deres design.

«We are not trendy - we have style»

Tommy Hilfiger som merkevare representerer en fusjon av det uformelle og det klassiske som kjører sitt eget løp uten å la seg påvirke av tendensene i moteverdenen. Dette gjør Hilfiger til et bærekraftig merke som produserer anvendelige og tidløse klær man har i årevis. Det er ikke de trendy detaljene som skal være utslagsgivende for at man kjøper klær fra Tommy Hilfiger, men heller det faktum at man kjøper et tidløst og klassisk plagg man kan ha glede av i lang tid. Selv om merket har blitt en globalt anerkjent merkevare og yndet kjendisfavoritt, har ambisjonen til Hilfiger alltid vært å være et klesmerke tilpasset «mannen i gata», og det er viktig at klærne skal appellere til et bredt publikum. Sjekk ut Kleins sitt utvalg klær fra Tommy Hilfiger til dame i dag, og klikk hjem dine nye favoritter. Gratis frakt for alle ordre over 999,-!