Steamery

STEAMERY – moderne løsninger for å få lengre levetid på folkets klær

Steamery er et skandinavisk merke innenfor klespleie. Steamery ble grunnlagt i Stockholm i 2014 av grunderne Frej Lewenhaupt, Martin Lingner og Petra Ringstrom Oxhamre. Deres forretningside er å endre måten folket behandler sine klær på, de ønsker å gjøre levetiden lengre og la klærne holde på kvaliteten!

Lengre levetid for klærne
Klærnes levetid er i dag unødvendig kort. Etter alt for mange vask, kastes den for raskt. Dette ønsker Steamery å endre på. Hos Steamery får man en moderne løsning på klespleie for å endre måten vi behandler klærne våre på i dag.

Inspirasjon og informasjon!
Målet for Steamery er å inspirere folk om hvordan de kan ta vare på sine klær for at de skal få lengre levetid. Gjennom informasjon til folket ønsker de å endre retning på kursen mot større fokus på klespleie.

Smart, minimalistisk og moderne!
Ved å produsere smarte, minimalistiske og moderne produkter for klespleie vil det skje en endring i folks vaner – for alltid. “Jeg tror vi alle trenger å senke tempoet litt. Investere i klær vi virkelig trenger, ta godt vare på dem, og forhåpentligvis en dag gi klærne videre til en ny eier. Det er en viktig del av den sirkulære måten å lage mote på.” – Frej Lewenhaupt CEO & Co-Founder

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.