FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Scandinavian Edition

Scandinavian Edition er et brand med fokus på stilfulle produkter som tåler det uforutsigbare klimaet vi har i Skandinavia. Merket produserer tekniske og funksjonelle ytterjakker med høyt fokus på tidløst og minimalistisk design som kombinerer raffinert stil med praktisk funksjon. «Hope for the best, prepare for the worst».

Scandinavian Edition finner du hos Kleins Byhaven, Kleins City Syd og Kleins Sirkus

1 vare(r)

per side

1 vare(r)

per side

Inspirert av 50-tallsmoten

Scandinavian Edition produserer yttertøy til dame og herre inspirert av den skandinaviske moten som regjerte på 50-tallet. Med sine enkle snitt, minimalistiske rene linjer og funksjonelle detaljer skaper de yttertøy i høy kvalitet tilpasset det nordiske klimaet. Det enkle designet som kjennetegner jakkene legger en perfekt base for hvem som helst til å dyrke sin egne unike stil, da designet ikke legger noen føringer. De rene linjene gjør jakkene like praktiske over dressen til hverdags som til og fra fest eller julebord. Dette gjør jakkene fra Scandinavian Edition til eksemplariske alternativer til de tradisjonelle ytterjakkene - til konkurransedyktige priser.

Funksjonelle ytterjakker til dame og herre

Merket ble grunnlagt av Eystein Cato Wang som mener at alle kan ha bruk for en ytterjakke fra Scandinavian Edition i skapet sitt. Ideen bak merket er å skape produkter hvor man får mye igjen for pengene uten at man går på kompromiss av hverken funksjonalitet eller stil. Det legges ned mengder av tid og energi i research og utvikling av hver og en av modellene og store deler av fokuset ligger i å perfeksjonere detaljene som skaper den skreddersydde følelsen. Resultatet av dette er stilrent, elegant og funksjonelt - ytterjakker tilpasset alt slags vær, enten det er kalde vintermåneder eller skiftende overgangssesonger.

Hos Kleins finner du hver sesong nye modeller til både dame og herre - felles for alle er at de har dempede og nøytrale fargetoner så du selv kan skape eller understreke din personlige stil. Her legges ingen føringer fra designet sin side. Sjekk utvalget fra Scandinavian Edition hos Kleins og handle din nye ytterjakke hos oss - alltid fri frakt over 999,- og rask levering!