FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Rains

RAINS som konsept baserer seg på ideen om å skape en moderne versjon av den klassiske regnjakken til konkurransedyktige priser. Merket ønsker å rokke ved det generelle synspunktet på regntøy og skape positive assosiasjoner til å bevege seg utendørs også på regnfulle dager. Visjonen er enkel: å skape funksjonelt regntøy i høy kvalitet for alle på tvers av individuelle behov.

RAINS finner du hos Kleins Byhaven

3 vare(r)

per side

3 vare(r)

per side

Praktisk regntøy og tilbehør til dame og herre

RAINS - etablert i 2012 - er en dansk produsent av funksjonelt regntøy og praktisk tilbehør til både han og henne. Merket kjennetegnes av sine rene linjer, skandinaviske minimalisme og funksjonelle detaljer, og resultatet er en bred og tidløs kolleksjon som appellerer til begge kjønn. RAINS utfordrer den generelle oppfatningen om hvordan regntøy skal se ut, og gir deg stilsikre alternativer til den klassiske regnjakken. Det som gjør regnjakkene fra RAINS unike og praktiske er at de kan brukes på tvers av en mengde ulike anledninger - enten du går tur i skogen eller du skal på shopping i storbyen. Dette har gjort RAINS til en ledende merkevare innen innovativt, moteriktig og samtidig funksjonelt regntøy.

Unisex regnjakker med rene linjer

Enten du trenger en lett jakke som du kan bære med deg på festival eller en praktisk hverdagsjakke i overgangssesongene kan du finne den perfekte jakken for deg fra RAINS hos oss. Kleins har et bredt utvalg modeller i praktisk unisex utforming som gir en androgyn silhuett med skandinaviske, rene linjer. Hver sesong kommer det nye og trendy farger i kolleksjonene i tillegg til de dempede basefargene, og konkurransedyktige priser tillater deg å ha flere jakker i garderoben og variere etter humør og antrekk. I tillegg til de fantastiske regnjakkene finner man også sekker, bager og vesker fra RAINS - alle i den samme enkle stilen med vannavstøtende kvaliteter. Klikk hjem din neste regnjakke fra RAINS hos oss, og opplev den gode kvaliteten du også! Du får alltid fri frakt på ordre over 999,- når du handler i nettbutikken vår.