Lacoste

Lacoste - mer enn bare sportstøy

Lacoste er et fransk merke som ble etablert i 1933 av tennisspilleren René Lacoste og André Gillier, eieren av det største franske strikkeproduksjonselskapet på den tiden. Logoen kommer av René Lacostes kallenavn på tennisbanen, «the crocodile» og hans måte å spille på. Lacoste revolusjonerte tennisskjorten som vi kjenner den i dag ved å introdusere korte ermer, tre knapper og et materiale i pustende piquebomull hvilket gjorde at skjorten hadde større funksjon på banen og spilleytelsen ble bedre.

En aktiv livsstil kombinert med hverdagen
Gjennom merkets etablering har plagg med den broderte krokodillen på brystet blitt et kjent og kjært inventar i manges garderober. Utgangspunktet for merket var å skape sportsklær som ga en mer funksjonell ytelse i utøvelse av sporten. Poloskjorten ble veldig fasjonabel i midten av 1960 og ble et symbol på en «preppy» look hvor alt fra golfspillere til kjente selskapsløver brukte dem. Etter hvert som suksessen steg begynte Lacoste å ekspandere produksjonen ved å tilføre t-skjorter, yttertøy og sko inn i deres kolleksjoner - alle designet til å passe inn i den aktive forbrukerens hverdag.

Symbolet for en sofistikert look
Det var flere grunner til at Lacoste ble et populært merke. Kvaliteten, passformen, designet og de friske fargene var hovedgrunnene til at merket ble et kjent navn. Lacostes design kjennetegnes av rene linjer som kombineres med funksjonelle detaljer og egenskaper. Designet i seg selv gir en sofistikert og elegant look, men med den ikoniske logoen blir designet automatisk mer dekorativt. Merket var det første som hadde et dyr som logo og i årene som fulgte etter etableringen begynte flere merker å hente inspirasjon fra logoen og produserte sine egne dyrelogoer, eksempelvis Ralph Laurens kjente polospillerlogo. I dag har krokodillelogoen blitt et ikonisk kjennemerke for kvalitet og klasse.

Hos Kleins plukker vi ut de klassiske plaggene som passer perfekt inn i din basegarderobe med variasjon fra de tidløse piqueskjortene til deilige collegegensere. Alle med den kjente logoen brodert på brystet. Finn din favoritt på kleins.no. Hos oss har du alltid 14 dager angrefrist og gratis frakt over 999,-!

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.