Hug Later

Hug Later

HUG LATER er et av de første norsk-produserte, kvalitettestede munnbindene merket med standard-krav CWA 17553:2020 i tøykvalitet. Munnbindet skiller seg fra andre munnbind i tøy, har gjennomgått grundige kvalitetstester i laboratorium på lik linje med munnbind til medisinsk bruk, og kan således vise til dokumenterte resultater. Disse resultatene, samt de standardiserte krav, er godt synlig på emballasjen. Munnbind fra HUG LATER har en filtreringsgrad på over 90% samt et differansetrykk på 57 pascal/cm2, og oppfyller alle Standard Norge sine krav til munnbind for bruk i det offentlige rom. Munnbindene fra HUG LATER er godkjent for salg i EU/EØS, og er også godkjent for bruk på fly og annen kollektivtrafikk.

Det understrekes at munnbind fra HUG LATER er ment til privat og ikke medisinsk bruk.

Generelt deles munnbind inn i 2 kategorier mht filtreringsevne; 70% filtrering + og 90% filtrering +. Munnbindene fra HUG LATER faller inn under den siste kategorien, og har dermed den beste filtreringsevnen på markedet når det kommer til munnbind i tøy.

Munnbindene fra HUG LATER kombinerer derfor det beste innen både beskyttelse, kvalitet og design, samtidig som de leveres i 6 fine farger. Munnbindet kommer i standard unisex voksenstørrelse med justerbare stropper som kan tilpasses enhver ansiktsform, 100% bomullskvalitet og har et 5-lags innebygd karbonfilter. Munnbindet kan vaskes på 60 grader og dermed brukes om igjen. Utarbeidet i samarbeid med ALS Laboratory Group Norway AS og Standard Norge.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.