FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Dea Kudibal

Dea Kudibal ble stiftet av Dea Kudibal I 2003 med en kolleksjon bestående av eksklusive skjerf og sjal i vintage tekstiler. Våren 2008 kom den første Dea Kudibal kleskolleksjonen med feminine prints, lekne farger og flatterende siluetter. Kvalitet og stretchsilke er i dag en av merkets kjennetegn, og Dea Kudibal er kjent for etniske prints og håndlagde detaljer som gir klærne et feminint og unikt uttrykk.

Dea Kudibal finner du hos Kleins Byhaven, Kleins City Syd og Kleins Sirkus

6 vare(r)

per side

6 vare(r)

per side

«A poetic tale»

Dea Kudibal er et eksklusivt og feminint brand rettet mot sterke, feminine kvinner stiftet i 2003. I starten bestod utvalget i stor grad av eksklusive skjerf og sjal laget i vintage stoffer, før våren 2008 da Kudibal lanserte sin første kleskolleksjon. Denne bar i stor grad preg av feminine mønster, lekne farger og flatterende snitt som senere også er blitt en stor del av merket sin DNA. Etter hvert har også den unike kvaliteten i eksklusiv silkestretch som Kudibal benytter i nesten alle sine plagg blitt et varemerke i seg selv - kombiner denne med lang holdbarhet og du sitter igjen med selve essensen til Dea Kudibal som brand.

Forseggjort, unikt design til kvinner

Håndlagde elementer kan sees i hver eneste kolleksjon fra merket, og små detaljer som forseggjorte broderier, perler og mønstre - som designes lokalt i Købenahven av merket selv - er med på å gjøre hvert eneste plagg unikt. Kleins har et bredt utvalg bluser, kjoler, sjal og topper til dame fra Dea Kudibal, og uansett om du ønsker en edgy, feminin eller hverdagslig look har du et godt grunnlag for å finne plagg som passer deg når du handler hos oss. Hver sesong oppdateres kolleksjonene med nye mønstre og farger, så du kan enkelt finne det som appellerer mest til akkurat deg. Handle fraktfritt på alle ordre over 999,-!