FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Busnel

Busnel ble grunnlagt i 1920 av Monsieur og Madame Busnel i Dinan ved franskekysten og står fortsatt i dag som en bauta i fransk motehistorie. Paret startet sin egen fabrikk hvor de produserte ulltøy av ypperste kvalitet, og under Andre Verdenskrig forsynte de den franske hæren med egenproduserte plagg. På 70-tallet ble den klassiske og nå også ikoniske jakken med gullfargede ankerknapper selve symbolet på den moderne, motebevisste kvinnen.

Busnel finner du hos Kleins Byhaven, Kleins City Syd og Kleins Sirkus

16 vare(r)

per side

16 vare(r)

per side

Symbolet på den elegante og moderne kvinnen

Busnel er et livsstilmerke etablert i Frankrike på 20-tallet som produserer klær tilpasset kvalitetsbevisste kvinner verden over. På 70-tallet ble den ikoniske strikkejakken med gullknapper selve symbolet på den moderne og elegante kvinnen - og siden dette har Busnel stått som en bauta for moteinteresserte over hele verden - og særlig i Skandinavia. Gjennom sine tette samarbeid med kjente motedesignere har merket fått stadig mer oppmerksomhet, og er nå svært populært blant både kjendiser og stylister. Busnel kjennetegnes for sine klassiske kolleksjoner og skyhøye standard som alltid er i fokus.

Signaturplagg som hører hjemme i enhver kvinnes garderobe

Et nøkkelplagg som Busnel er berømt for er de ikoniske ulljakkene dekorert med gullknapper. Man kan alltid se de maritime referansene i designet, ispedd moderne og nytenkende detaljer. Plaggene produseres i Frankrike, noe stilen bærer preg av gjennom sin eksklusivitet og klassiske design - delikat og dempet men samtidig effektfull. En jakke fra Busnel er en god investering da den er like fin år etter år, og den tidløse stilen går aldri av moten. Man kan se visse likheter med Chanel sine design, og de søte jakkene fra Busnel er derfor blitt omtalt som Chanel i strikket versjon.