FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

ASFVLT

ASFVLT Sneakers representerer et møte mellom maksimal ytelse og kompromissløst design, og kombinerer sin utømmelige lidenskap for perfekt håndverk med detaljhåndtering og avanserte konstruksjonsteknikker. Merket presenterer nye, edgy modeller hver sesong som alle har til felles det sporty uttrykket og gode passformen. ASFVLT finner du hos Kleins City Syd og Kleins Sirkus

1 vare(r)

per side

1 vare(r)

per side

ASFVLT sneakers til dame og herre

ASFVLT er et stilrent merke med kule sneakers for enhver smak. Med merkets moderne kolleksjoner kommer du sannsynligvis til å skape ekstra oppmerksomhet rundt fotbekledningen din. Stilen og den suverene kvaliteten gjør, at de skoene passer inn i flere sesonger: høst, sommer, vår og kanskje vinter, om det blir lunt. Et ekstra pluss med skoene er, at de er ekstra lette og kjempebehagelige å ha på seg. Prøv blant annet favoritten, Speed Sock kolleksjonen, som finnes i flere forskjellige design og farger. Skoene er inspirert av klassiske joggesko – men nå med et moderne twist. Super socks modellen er også en klassiker blant bloggere og kjendiser. Begge modellene har innebygget sål, som raskt former seg etter foten for ekstra komfort. Med andre ord blir det en veldig personlig joggesko både på grunn av utseende, men også på grunn av komforten.


Joggesko i mange farger

Er du lei av helt svarte sko, som ikke tilfører noe ekstra farger til outfittet ditt? ASFVLT-skoene kommer i forskjellige farger og kan tilføre noe helt unikt til alle. Ønsker du et mer feminint look, finnes ASFVLT-joggeskoene i både lys rosa og vinrød. Om du ønsker et mer klassisk utseende, kan du også titte etter et par i grå eller mørkeblå. Kanskje trenger du noe helt nytt? Hva med å prøve sneakers i army grønt? Uansett hva du søker, vil ASFVLT uten tvil kunne tilby sneakers til din smak. Skoene er optimale til lengere gåturer eller hverdagsbruk. Det fine designet og kule fargene gjør det også mulig å bruke dem til et mer formelt antrekk. F.eks til jobb eller en avslappet fest. Om du for eksempel bruker dem sammen med jeans og en kul t-skjorte, har du et antrekk som passer til det meste. Sjekk vårt utvalg i dag og finn din nye favoritt!