Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Ava Pullover, Multicolor mønster

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 999,00

Beskrivelse

Detaljer

Fantastisk strikket genser fra InWear med horisontale striper i freshe farger. Genseren har en deilig myk kvalitet, med ribbet struktur og brede ribbekanter ved ermene og rund hals. Noe tynnere strikket kvalitet som gjør denne perfekt under f.eks en deilig fluffy teddyjakke denne sesongen! Ønsker du en oversized passform anbefaler vi at du går for en større størrelse.

Farge: Multicolor mønster

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

45% ull, 36% polyamid, 19% akryl

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.