Få varene tilsendt eller hent i butikk. Gratis frakt ved kjøp over 999,-

ASFVLT Onset, Pink Mimosa Stone

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 299,00

Beskrivelse

Detaljer

Herlige retro-inspirerte sneakers fra ASFVLT! Skoene har lagdelt overdel i pustende mesh-kvalitet, og nydelige fargekombinasjoner i rosa og gult. Skoene har en tykk og trendy såle med matchende farger som gir en aerodynamisk og sporty look. Overdelen er laget i mest/neoprene og sålen i gummi.

Modellen kan oppleves som liten i størrelsen, og vi anbefaler derfor at du går opp dersom du vipper mellom to størrelser.

Farge: Pink Mimosa Stone / Hvit mønstret

- Se alle nyhetene fra ASFVLT

Tekstilinnhold

Overmateriale: Mesh / Neoprene
Såle: Gummi

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)