FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Alicia Sweater AW19, Grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 799,00

Tilbud kr 899,50

Beskrivelse

Detaljer

Pen olivenfarget strikkegenser fra JOHNNYLOVE med en laidback, løstsittende passform og minimalistiske detaljer. Genseren har små splitter i siden som gjør at den legger seg svært pent, samtidig som den runde halsen og matchende ribbekantene i ermer og falde gir et delikat uttrykk. Kombiner med jeans eller dressbukse til hverdags, og style med et pent skjørt om du ønsker en mer pyntet look.

Modellen er 165 cm høy og bruker str XS

Farge: Grønn

- Se alle salgsvarer her
- Se alle nyhetene fra JOHNNYLOVE

Tekstilinnhold

38% super kid mohair, 38% ekstra fin merinoull, 19% polyamid, 5% elastan
Vaskes for hånd - tørkes flatt

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.