FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING OVER 999,- ✓

Alain Crew Neck, Lys blå

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 499,00

Tilbud kr 749,50

Beskrivelse

Detaljer

Finstrikket ullgenser fra Samsøe Samsøe i en trendy og nydelig blåfarge! Alain Crew Neck har en kraftigere rund hals, løssittende ermer, boxy passform med senkede skuldre og ribbede kanter hvilket gir et avslappet og stilig uttrykk. Den herlige ullblandingen av ull og alpakkaull gjør genseren deilig og myk samtidig som den er slitesterk. Med sin kalde blåtone er dette en farge som er lett å matche - spesielt med jordfarger og hvitt! Understrek det behagelige snittet med et par lyse jeans eller kombiner med en dressbukse i brun for en chic look!

Modellen er 183 cm og bruker str S

Mål: str S: Rygglengde 60 cm.

Farge: Lys blå

- Se alle nyhetene fra Samsøe & Samsøe

Tekstilinnhold

32% Alpakka, 32% Merinoull, 30% Polyamid, 6% Elastan
Vaskes på finvask eller håndvaskes

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.