FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Strukturert Veske, Mørk grønn

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 799,00

Beskrivelse

Detaljer

Lekker liten veske med praktiske egenskaper fra franske Pourchet Paris i Mørk grønn. Vesken har en nett størrelse og er laget i syntetisk materiale med strukturert finish, har to avtagbare reimer i ulik størrelse og en lekker, geometrisk lukking med magnetlås. Vesken er fôret og har praktisk lomme med glidelåslukking på innsiden.

H: 15, B: 18, D: 6,5

Farge: Mørk grønn

- Se alle nyhetene fra Pourchet Paris

Tekstilinnhold

Syntetisk materiale
Fôring i bomull/polyester

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)