FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS BYTTE ✓ FRI FRAKT OVER 999,- ✓ GRATIS HJEMKJØRING PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

Ikonik Odina Biker Jacket, Sort

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 7 799,00

Tilbud kr 3 899,50

Beskrivelse

Detaljer

Et must have I basegarderoben er en allsidig skinnjakke! Denne biker-varianten fra Lagerfeld er en av våre favoritter da den kan styles enkelt etter antrekk og ønsket look! Jakken er laget i myk skinn og har sølvfargede metalldetaljer som fullfører den rocka stilen. Rett passform.

Farge: Svart

- Se alle salgsvarer her
- Se alle nyhetene fra Karl Lagerfeld

Tekstilinnhold

100% lammeskinn

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Gwen AW19, Mørk grå

Gwen AW19, Mørk grå

Vanlig pris: kr 5 299,00

Tilbud kr 2 649,50