FAST FRAKT 59,- ✓ GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 999,- ✓ HENT GRATIS I KLEINS-BUTIKK ✓

Zip-genser, Brun

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 600,00

Beskrivelse

Detaljer

Nydelig zip-genser fra Gran Sasso i den perfekte bruntonen. Ullkvaliteten gjør at den føles god og varm på samtidig som den uttrykker et ekslusivt uttrykk med den påsydde logoen på venstre side. Glidelås i halsen som gjør at den kan åpnes og lukkes etter ønske. Ribbestrikk nederst på kant og på ermene. Bruk en skjorte eller t-skjorte under for en lag-på-lag effekt. Denne kan man kombinere på mange måter!

Farge: Brun

Modellen er 186 cm og bruker str M.

- Se alle nyhetene fra Gran Sasso

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Astair CN, Burgunder

Astair CN, Burgunder

kr 1 000,00