FAST FRAKT 59,- ✓ FRI FRAKT OG GRATIS HJEMKJØRING I TRONDHEIM PÅ ORDRE OVER 999,- ✓

SethIW Dress, Svart

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 199,00

Beskrivelse

Detaljer

Fantastisk fin kjole fra InWear i sort. Kjolen har en lekker lengde med en nydelig innsving i midjen som gjør at skjørtet faller fint nedover beina. Høy i halsen med romantiske blonder på brystet samt skuldrene - tidløs kjole som du kan bruke sesong etter sesong. V-utringningen foran er med på å gi en feminin silhuett til kjolen sammen med blonderyggen og nøkkelhullåpningen bak. Lukkes med skjult glidelås i ryggen. Denne kjolen har et klassisk design med delikate detaljer som gjør kjolen til en vinner i festsesongen! Bruk gjerne noen enkle øredobber samt høye hæler og la kjolen være midtpunktet.

Modellen er 165 cm og bruker str 34

Farge: Svart

- Se alle nyhetene fra InWear

Tekstilinnhold

91% Polyester, 9% Elastan

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Carmine Mini Dress, Ruby Red

Carmine Mini Dress, Ruby Red

Vanlig pris: kr 1 999,00

Tilbud kr 999,50