Få varene tilsendt eller hent i butikk. Fast frakt 59,- Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Tennis Racket Flower Print Poplin Shirt - Slim fit

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 800,00

Beskrivelse

Detaljer

Unik og sommerlig skjorte med spennende print av tennis racket og blomster. Skjorten har slim fit passform, laget i deilig poplin-tekstil og har button-under-krage. Printet er håndmalt i en flott blanding av farger - denne blir garantert lagt merke til! Kjempeflott sammen med lyse chinos for en komplett sommerlook. Kommer også i contemporary passform.

Farge: Blå mønstret

- Se alle nyhetene fra Eton Shirts

Tekstilinnhold

Lagerstatus i butikk

Henter...

Levering & retur

Vi sender alle ordre med Postens Klimanøytrale Servicepakke, og det er også mulig å hente ordren i en av våre butikker i Trondheim.

NB! Ved henting i butikk vil du motta en SMS eller e-post når ordren er behandlet og klar til å hentes. Bestillingen kan ikke hentes ut før dette er mottatt.

Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik i lagerbeholdning på nett, da vi bruker våre fysiske butikker som lager. Dette gjelder spesielt i salgsperioder. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ.

Les mer om levering og retur i vår FAQ.

Om merket

Siden oppdateres, og du vil snart kunne finne informasjon om merket her. I mellomtiden finner du mer informasjon om våre enkelte merkevarer her.